Mail Bilgi Sistemi

Kampanyalardan ve yeniliklerden haber almak için lütfen e-mail adresinizi ekleyin!


İsim:

E-posta yaz:

İstersen Paylaş

Hoşgeldiniz . . .
Kullanıcı Değerlendirmesi: / 5
ZayıfEn iyi 
Haberler - Güncel
Administrator tarafından yazıldı.   
Cuma, 27 Ocak 2006 00:00
Hits smaller text tool iconmedium text tool iconlarger text tool icon

Bu yeni sitede üyelerimiz kendilerine ayrılan bölümde kendi şarkı sözlerini düzenleme değiştirme yenileme işlemlerini kendileri istedikleri zaman yapabilecekler yine kendilerine ait bölümde Fotoğraf, Video yayınlayabileceklerdir.

İki adet üyelik var ( 1 - Süper.Üyelik ) Bir tek ayrıcalığı şarkı sözleri bestelenecek

( 2 - Bedava Üyelik ) Bu üyelik'le şirlerini ,şarkı sözünü,Fotograf,ve video'larını ekleyebilecekler.İsterlerse Süper Üyeliğe geçip şarkı sözlerini besteletebilecekler

Süper besteciler.com üyeliğini almak bir ayrıcalık sağlayacak. Süper besteciler com sitesinin süper üyeleri arasından bizim seçeceğimiz şiirler bestelenecektir.

3 Aylık süper üyelik alan üyenin 1 sözü bestelenecek 3 aylık sürenin sonunda üyeliği bitecek ama şarkısı siteden silinmeyecek. Üye isterse üyeliği yenilenecek ve 1 sözü daha bestelenecek.

6 Aylık süper üyelik alan üyenin 2 sözü bestelenecek 6 aylık sürenin sonunda üyeliği bitecek ama şarkısı siteden silinmeyecek. Üye isterse üyeliği yenilenecek ve 2 sözü daha bestelenecek.

1 Yıllık üyelik alan üyenin 3 sözü bestelenecek 1 yıl sürenin sonunda üyeliği bitecek ama şarkısı siteden silinmeyecek. Üye isterse üyeliği yenilenecek ve 3 sözü daha bestelenecek.

Şarkılar süper besteciler com da ve besteciler.com da aynı anda yayına girecektir, şarkıların satılması halinde söz yazarının telif hakkı ödenme kaydı ile satış hakkı Süper.Besteciler com a aittir!

 

ŞARKI SÖZÜ NASIL YAZILIR Tıkla


SEVGİLİ ARKADAŞLAR YAZDIĞINIZ SÖZLERİN BESTELENMESİ İÇİN İLK ÖNCE ÖLÇÜLÜ OLMASI LAZIMDIR DİYEREK DEFALARCA YAZDIK .
GÖRÜNEN ODUR Kİ GÖNDERDİĞİNİZ SÖZLERDE ( BİR İKİ ŞİİR VEYA SÖZ HARİÇ ) ÖLÇÜSÜ YOK BİR BİRİNİ TUTMUYOR HER SEFERİNDE SÖZLERİNİZİ DÜZELTMEK ZORUNDA KALIYORUZ

BUNDAN SONRA ÖLÇÜSÜ OLMAYAN SÖZLER VEYA ŞİİRLER BESTELENMEYECEKTİR
SON DEFA DİYORUZ Kİ SÖZLERİNİZİ ÖLÇÜLÜ YAZIN

LÜTFEN SAYFANIZDA Kİ ÖLÇÜLERİ TUTMAYAN SÖZLERİNİZİ DÜZELTİN

HERKESE BAŞARILAR DİLİYORUZ

ŞARKI SÖZÜ NASIL YAZILIR Tıkla

Süper Üyelik  Tıkla Üye Ol

Son Güncelleme: Pazar, 29 Ağustos 2010 21:47